Noordwijk – Bewoners aan de Northgodreef zijn helemaal niet blij met de manier waarop hun uitrit aan de Northgodreef is aangepakt.

Ze hebben hierover een brief naar de gemeenteraadsleden gestuurd. Voorheen lag daar een geasfalteerd stuk, met twee parkeerplaatsen, maar nu is het vervangen door tegels. Gemeentelijke medewerkers hadden volgens de briefschrijver drie dagen nodig om de 40 m2 aan te pakken. De situatie is volgens hem niet verbeterd. Twee parkeerplaatsen zijn verdwenen, het rechte stuk asfalt is nu een ‘glooiende’ stoep, met tegels die een andere kleur hebben dan de omliggende tegels.

De raadsleden kunnen deze brief bespreken tijdens de eerstvolgende raadsvergadering. Of dat ook gebeurt, is nog niet zeker.

3 REACTIES

  1. Ze hebben daar 2 parkeer plaatsen op hun eigen erf moeten ze dan van de gemeente ook nog twee hebben .Er zijn mensen in Noordwijk die moeten het halve dorp afzoeken om hun auto te kunnen parkeren .En over die gemeente arbeiders hebben jullie wel eens een tegel pad gelegd al doen ze er een week over .Wees blij dat ze het zo netjes gemaakt hebben .

  2. Verder is het zo dat geparkeerde auto’s daar het zicht op de overstekende fietsers en voetgangers ernstig belemmeren. Zeker gezien de nieuwe voorrangssituatie op de rotonde zeer terecht dat die parkeerplaatsen verdwenen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in