Lisse – 4-4 was de eindstand van Gouda 1 – Les Boules Fleuries 1 in de tweede divisie NPC:
Les boules fleuries 1, nog ongeslagen na 4 speelronden, op bezoek bij de koploper, PV Gouda 1. De koploper met 4 overwinningen en de maximale 8 punten, de Lissenaren met 2 winst en 2 gelijkspel met 6 punten. Beide kampen keken vooraf met grote interesse uit naar deze ontmoeting. De eerste ronde maakte de thuisploeg een sterke indruk. De gasten hadden duidelijk nog moeite met het terrein, een harde vrij gladde baan met fijn grind. De 2-1 tussenstand was een juiste weergave van de verhoudingen. Eén partij werd met 13-0 gewonnen door PV Gouda.

 

De tweede ronde verliep zeer spannend. De tripletten van Les boules fleuries zijn tot nu toe in de competitie niet het sterkte onderdeel van het team. De coach besloot daarom een nieuwe combinatie uit te testen. Probleemloos wist deze nieuwe combinatie van de broers Mauro en Milan Saunier samen met topschutter Dennis Bakker de partij met 13-4 te winnen. Ook in de andere triplette leek de winst lange tijd voor de geroutineerde combinatie van Michael Voorn, Ron Heus en Debby Cowan een feit, maar de thuisploeg bleek in net op tijd in staat dit te voorkomen.

De 3-2 tussenstand maakte dat beide kampen er van overtuigd raakten dat de volle winst het enige doel van de dag moest zijn. Echter, er was ook het respect voor de opponent die zeker gelijkwaardig was. De thuisploeg zag de eerste partij in deze ronde verloren gaan met 0-13. Daarmee was de nare smaak van de partij in ronde 1 die met die cijfers verloren ging gewist. Ook op beide andere banen leek het voordeel voor de bezoekers. De spannende partij van Ron Heus en Mauro Saunier kon echt beide kanten op, tot de thuisploeg opeens wist toe te slaan. De tussenstand 4-3. Nog voor men kon gaan kijken naar de laatste partij wisten Michael Voorn en Debby Cowan bijna op hetzelfde moment hun partij binnen te halen voor Les boules fleuries. Een 4-4 eindstand, voor de bezoekers op zich een prima resultaat, met voor beide ploegen de bijsmaak dat meer mogelijk was geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in