Noordwijk – Het al decennia oude dossier Bronsgeest leverde dinsdag tijdens een ronde-tafelbijeenkomst weer veel, heftige reacties op. Bouwen op Bronsgeest (naast de Van Berckelweg) werd na de verkiezingen door de nieuwe coalitie geschrapt. In een zogenoemd deltaplan bouwen is toch weer woningbouw opgenomen, maar nu op een deel van de grond. Dinsdag leverde dat negatieve reacties op van buren aan de Gooweg, de land- en tuinbouworganisatie LTO en de heer Stol van pinnoordwijk die zegt namens meerdere Noordwijkers te spreken. Stol wil alle grondtransacties boven tafel en verweet VVD en CDA kiezersbedrog. Stol wees ook op een eerder door hem ingediend bezwaar ondertekend door ruim 100 inwoners. Het deltaplan moet nog verder door de politiek besproken worden.

3 REACTIES

  1. De heer Stol van PIN weet heel goed dat einde 2018 een overeenkomst is getekend tussen gemeente, NWS en de huurders, waar de nieuwe gemeente Noordwijk zich aan moet houden en juridisch heel zwak staat.

  2. Dit zijn allemaal mensen die al lekker wonen in Noordwijk maar een ander geen kans geven omdat er over een kaal stuk land waar twee maanden van een jaar een kleur op staat geef de jongeren ook een huis stelletje egoisten

  3. Gijs, kijk eens verder, dan je neus lang is. De betekenis van Noordwijk als bloemenbadplaats is dan verleden tijd. Gaat dat jou niet aan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in