Noordwijk – Bouwen of bollen in Bronsgeest? De beantwoording van de vraag blijft exclusief voor de politiek. Volgens wethouder De Jong is het geen afweging geweest om inwoners extra bij het beantwoorden van deze vraag te betrekken. B & W besloten om een deel van Bronsgeest te gaan bebouwen, 283 in plaats van 660 woningen. Een beslissing die door de coalitie werd gesteund. Ook bleek tijdens de begrotingsvergadering dat deze beslissing de gemeente 10,6 miljoen euro kost. Voor de huizen die er nu niet komen, moet bovendien nog een plek worden gevonden. De politiek hakte de knoop door, zonder dat inwoners daar bij betrokken waren, terwijl voor minder zware dossiers informatie-avonden en andere inspraakmogelijkheden worden georganiseerd. Volgens De Jong gaat nu de reguliere bestemmingsplanprocedure lopen en daar kunnen inwoners zienswijzen op indienen.

Luister hieronder naar een toelichting van wethouder De Jong.

4 REACTIES

  1. wat is de reden dat hier niet volledig Gebouwd gaat worden dat kan ik uit de verslagen niet op maken maar wel even gouw de pot van de nuon leeg maken twaalf miljoen af schrijven als dit geen geld verspelen is dan weten we het niet meer .Het lijkt mijn dat huizen bouwen in deze tijd toch wel nummer een is .maar daar denken de zogenaamde beleidsbepalers anders over .

  2. Wist u dat de pot van Nuon van de bewoners is van Noordwijk maar niet om een schuld af te betalen van twaalf miljoen .Als de cda eens met de pet rond gaat kunnen ze het zelf betalen.En niet de bewoners van Noordwijk.

  3. En de rest van het jaar stuifzand of wortelen die het gif uit de grond zuigen .De jonge mensen uit Noordwijk zien liever betaal baren woningen dan een tulp .Ga niet zeggen een open gezicht naar de bollen velden want als je door de streek rijd zie je geen bollen meer van de villa’s die er gebouwd worden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in