Noordwijk – Volgens de meest recente cijfers vallen de bouwplannen voor het gebied Bronsgeest positief uit. Berekeningen laten zien dat de opbrengsten van het bouwgebied 26 miljoen euro zijn, terwijl de kosten 24 miljoen euro bedragen.

Wethouder Theo Alkemade gaf aan, dat het college nog in gesprek is met woningbouwcorporatie Stek over de verschillende woontypes, waar het gaat om de sociale woningbouw.

4 REACTIES

  1. Alleen door de huidige giga gestegen koop en huurprijzen vallen de kosten met de hakken over de sloot positief uit. In dat geval maar goed dat er niet eerder is gebouwd toen de prijzen nog laag waren.

  2. Vergeet niet dat er 12 miljoen is afgeschreven anders had het 24 miljoen winst geweest En als jullie nog langer wachten met bouwen zijn die 2 miljoen al weer verzand .He lijkt wel nu de verkiezingen er aan komen alles weer goed komt nou ik zal je een ding zeggen mnr Alkemade wat jullie in de afgelopen periode hebben laten zie als Christelijke partij dat is nooit meer goed te maken .Jullie hebben de gewone mensen in hun hemd gezet .

  3. Vreemd en onbegrijpelijk als je 24 miljoen winst maakt en 22 miljoen kosten, dus eigenlijk 2 miljoen winst maakt dan klopt er iets niet en is er m.i. sprake van zeer slecht management. Er zou er een onderzoek moeten plaats vinden b.v. (Rekenkamer)hoe dit allemaal is ontstaan. En maar hopen dat hier les wordt uitgetrokken voor de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in