Sassenheim – Bowling Partycentre De Oude Tol in Sassenheim start voor teams en individuele spelers met de inschrijving voor het nieuwe bowlingseizoen 2019 – 2020. Een team bestaat minimaal uit 4 vaste spelers eventueel aangevuld met reservespelers. Ook zoeken enkele bestaande teams nog reservespelers.
Het is fijn als men al wat ervaring heeft, maar er is ook een mogelijkheid om training te krijgen van wat ervaren spelers. Het bowlingseizoen loopt van september tot half mei. Er wordt competitie gespeeld op maandag- en dinsdagavond vanaf 20.00 uur. Deze avonden worden georganiseerd door Bowling Club Teylingen. Op woensdagavond vanaf 20.00 uur is er een vrije inloopavond voor individuele spelers die gezellig een avond tegen anderen willen spelen.
Donderdagavond is er vanaf 20.00 uur een league die van oudsher de bedrijvenleague wordt genoemd. Hier zijn ook teams samengesteld uit vrienden of familie welkom. Op maandag- en dinsdagavond wordt er wekelijks gespeeld en op woensdag- en donderdagavond twee weken wel en een week niet. De woensdag en donderdag wordt door De Oude Tol georganiseerd.
Bowling Club Teylingen en De Oude Tol zijn geen lid van de NBF en zijn voor iedereen toegankelijk. Alle spelers krijgen 10 % korting op de rekening. Niet alleen op bowlingavonden maar ook als men privé een avondje naar De Oude Tol komt (met uitzondering van de feestdagen).
Door het jaar heen worden er diverse toernooien georganiseerd waar men zich voor kan inschrijven. En aan het einde van het seizoen wordt er op inschrijving een gezellig avondje georganiseerd met een BBQ of Plaatgrill en natuurlijk een uurtje bowlen. Heeft u interesse? Neem eens contact op met de receptie van De Oude Tol, [email protected] telnr: 0252-216850
of het bestuur van de BCT, [email protected]
telnr: 06-20898900.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in