Foto: Rose Marie Keijzer

Warmond- Vijf brandweerlieden werden zaterdag tijdens de korpsavond van de Warmondse vrijwillige brandweer Koninklijk onderscheiden. De versierselen werden uitgereikt door burgemeester Breuer. Ted de Haas, Vincent de Winter, Robert Janssen, Ron Sikking en Rob van Duijn werden benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Zij zijn allen betrokken en gedreven brandweermannen. De uitreiking vond plaats in de kazerne aan de Van der Woudestraat.

Ted de Haas is al meer dan 25 jaar in trouwe brandweerdienst van de kazerne Warmond. Hij werd op 1 juni 1991 aangesteld bij de vrijwillige brandweer. Tijdens zijn brandweercarrière heeft De Haas diverse opleidingen gevolgd tot het niveau manschap B. Daarnaast is hij ook schipper en heeft hij nu de rang hoofdbrandwacht.

Vincent de Winter werd op 1 augustus 1992 aangesteld bij de vrijwillige brandweer en is dus al ruim 25 jaar in trouwe brandweerdienst. Door het volgen van diverse opleidingen is De Winter nu brandmeester voor de kazerne Warmond, schipper, brandweerchauffeur, instructeur, oefenleider en bevelvoerder.

Robert Janssen zit sinds 1 maart 1991 bij de brandweer. Ook hij is dus al ruim 25 jaar actief. Tijdens zijn brandweercarrière heeft Janssen diverse opleidingen gevolgd tot het niveau manschap B in de rang hoofdbrandwacht. Hij is actief als instructeur, brandweerchauffeur, schipper en oefenleider.

Ron Sikking is sinds 1 mei 1995 lid van de vrijwillige brandweer. Door het volgen van diverse opleidingen is Sikking nu oefenleider, schipper, brandweerchauffeur, bevelvoerder, instructeur en instructeur brandweerschipper.

Rob van Duijn werd op 1 september 1996 aangesteld. Tijdens zijn brandweercarrière heeft Van Duijn diverse opleidingen gevolgd tot het niveau bevelvoerder. Hij is ook schipper en heeft nu de rang brandmeester. 

Foto: Rose Marie Keijzer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in