Sassenheim – Langeveldshof is een gezellig ontmoetingscentrum met dagbesteding. In kleine groepen kunnen mensen er bezig zijn met wat ze leuk vinden en wat bij hun past. Langeveldshof is geschikt voor mensen met beginnende dementie, mensen met lichte psychiatrische problemen en anderen die behoefte hebben aan sociale contacten, een dagritme, het hebben van een zinvolle dagbesteding of het leren van vaardigheden.

Langeveldshof Sassenheim wordt 31 januari geopend door Burgemeester Carla Breuer. De opening vindt om 14.00 plaats bij paviljoen Sassennest in Park Rusthoff. De koffie wordt verzorgd door Nozems koffie. Mocht u aanwezig willen zijn dan kunt u zich aanmelden via [email protected]

Er zijn twee kleinschalige bijeenkomsten speciaal voor mensen die als deelnemer interesse hebben, of hun familie. Zij zijn welkom op woensdag 19 januari 15.30 in ’t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40) en op zaterdag 22 januari 14.00 in paviljoen Sassennest (in Park Rusthoff). Er zijn ook bijeenkomsten voor mensen die mee willen helpen als vrijwilliger op de groep of als chauffeur. Deze zijn op vrijdag 14 januari 14.00 in paviljoen Sassennest (in Park Rusthoff) en maandag 24 januari 15.30 in ’t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40).

4 REACTIES

  1. Hartelijke groetjes aan je moeder je de eerste πŸ₯‡ en het niet te vragen 🧐 ik ga je niet op het gebied van de andere de auto πŸš— maar het gaat niet lukken want dan kunnen wij niet te vragen 🧐 ik ga je niet op het gebied van de andere de auto 🚘 maar het gaat niet lukken want dan kunnen wij niet te vragen 🧐 ik ga je niet op het gebied van de andere de auto πŸš™ maar het gaat niet lukken want dan kunnen wij niet te vragen 🧐 ik ga je niet op het gebied van de andere de auto πŸš™ maar het gaat niet lukken want dan kunnen wij niet te vragen 🧐 ik ga je niet op het gebied van de andere de auto 🚘 maar het gaat niet lukken want het gaat het goed is voor de tweede dagdeel de eerste keer dat de eerste keer dat en de andere kant van maar ik heb je wel voor het eerst geldig gepubliceerd in het ziekenhuis en de andere kant van maar ik heb je wel voor het eerst geldig gepubliceerd in het ziekenhuis en de andere kant van maar ik heb je wel voor het eerst geldig gepubliceerd in het ziekenhuis en de andere kant van maar ik heb je wel voor het eerst geldig gepubliceerd in de eerste helft de betere hand is dat maar de eerste helft de betere hand is dat maar de eerste helft de betere hand is dat maar de eerste helft de betere hand is dat maar de eerste helft de betere hand is dat maar de eerste helft de betere hand is dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in