Foto PB

Noordwijk – Op dit moment hanteert de gemeente Noordwijk een nulbeleid ten aanzien van het vestigen van een coffeeshop voor de verkoop van softdrugs. Het is dus niet toegestaan.

Hoewel de burgemeester denkt dat er onvoldoende draagvlak is dit beleid te veranderen, is ze wel bereid te gaan praten met belanghebbende partijen. Op dit moment zijn er coffeeshops in Lisse en Leiden, de andere buurgemeenten hanteren net als Noordwijk een nulbeleid.

Dat antwoordt Wendy Verkleij op vragen van Bruisend Noordwijk. Toen twee jonge ondernemers zich meldden met plannen voor een coffeeshop aan het Marktplein in Noordwijkerhout, hield die partij een poll op Facebook over de wenselijkheid hiervan. Ruim 2800 mensen stemden: 56% was voor en 44% tegen.

3 REACTIES

  1. Praten prima, maar zero tolerance beleid handhaven, het zou toch te gek voor woorden zijn, dat je voor een sigaretje roken nog net niet de doodstraf krijgt en in een coffeeshop gewoon softdrugs verkocht/gebruikt kan worden, terwijl dit het gebruik van harddrugs in de hand werkt!!met alle ellende daarna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in