Teylingen – De Buurtkamers in Teylingen bieden wijkbewoners de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, informatie op allerlei gebied uit te wisselen en activiteiten voor en met elkaar te organiseren. Iedere Buurtkamer heeft 1 of meerdere vrijwillige gastvrouwen die ervoor zorgen dat er een gepast aanbod is van activiteiten, dat de bezoekers het naar hun zin hebben en dat de Buurtkamers netjes blijven.

Om hun werk goed te kunnen doen hebben de vrijwillige gastvrouwen en -heren ondersteuning nodig en iemand waar zij op terug kunnen vallen. Welzijn Teylingen is daarom op zoek naar een coördinator op vrijwillige basis. Iemand die de Buurtkamers en vrijwilligers regelmatig bezoekt, er voor zorgt dat praktische vragen worden opgelost en assistentie regelt bij het organiseren van diverse activiteiten. Daarnaast regelt de coördinator 2 keer per jaar een overleg met de vrijwilligers van de diverse Buurtkamers waarin zij ervaringen kunnen uitwisselen en eventuele problemen of praktische zaken kunnen bespreken.

De coördinator die gezocht wordt, heeft affiniteit met buurtwerk, is hartelijk, integer, creatief en kan een luisterend oor bieden voor zowel vrijwilligers als bezoekers. Uiteraard heeft de coördinator een organisatorisch en probleemoplossend vermogen. Tijdsbesteding: gemiddeld 2-4 uur per week.

Wie interesse heeft voor deze vrijwilligersfunctie kan contact opnemen met Margriet Duivenvoorde, sociaal makelaar bij Welzijn Teylingen: 0252 231805 of E-mail [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in