Foto: screenshot petities.nl

Noordwijkerhout – B & W van Noordwijkerhout zijn van mening dat Noordwijkerhout nooit is afgenomen van de Noordwijkerhouters. Daarmee reageren ze op de petitie “Geef ons Noordwijkerhout terug”. Die werd 959 keer ondertekend.

Terug verlangen naar een geïdealiseerd verleden heeft geen zin, aldus het college. Zij spreken tegen dat sprake zou zijn van verpaupering. Het college spreekt liever van sober beheer van de openbare ruimte. Voor het groenbeheer is inmiddels meer geld uitgetrokken. Leegstand van winkels, ook genoemd in de petitie, is volgens B&W een landelijk verschijnsel.

Vervuiling is volgens het college een kwestie van fatsoen. Je vuil naast de container zetten, hondenpoep laten liggen, parkeren pal voor een winkel kan niet, maar gebeurt veelvuldig. De boetes die hiervoor worden uitgedeeld, worden altijd onterecht gevonden. Het college pleit daarom voor elkaar aanspreken en samen opruimen.

4 REACTIES

  1. Hehe eindelijk een realistische blik van de waarheid. Zolang we allemaal blijven bestellen via Bol.com, Wehkamp, Mediamarkt, Alibaba (omdat het zo goedkoop is), maken we onze lokale ondernemers kapot. We kunnen niet blijven wijzen/kijken naar de overheid, we doen het ons zelf aan…
    #KoopLokaal

  2. Met NZ lokaal aan het roer gaat het allemaal beter worden. Zij zijn wel voor de kern, ons dorp en onze normen en waarden dus winkels weer vol en gezellig. Kan niet anders dat, na jaren van verpaupering het dorp nu echt aangepakt gaat worden.

    • We gaan het zien, veel beloven gedurende de campagne over behoud etc. maar nu moeten ze de torenhoge verwachtingen waarmaken. Ik heb met ze te doen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in