B&W hebben besloten over Boekhorstlaan

Voorhout – Het definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Boekhorstlaan in Voorhout is klaar. Het is gemaakt in overleg met twee vertegenwoordigers van de bewoners.

Door de herinrichting van de Boekhorstlaan wordt de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de straat vergroot door de hoeveelheid (vracht)verkeer te verminderen. Het parkeren in de straat wordt anders georganiseerd. Daarnaast komen de bomen op de plek met ondergronds de meeste ruimte en de meeste zon. Voor biodiversiteit wordt gezorgd door groen te planten in verschillende soorten en grootte.

Door de herinrichting moet bovendien de straat meer een eenheid worden. Nu hebben het oostelijke en het westelijke deel van de Boekhorstlaan een verschillende uitstraling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in