Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De fractieleden van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk stappen weer op de fiets.

Op vrijdag 20 augustus fietsen zij volgens traditie door de nieuwe gemeente Noordwijk. Doel is om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de inwoners van de gemeente Noordwijk en om te zien en horen wat er speelt.

Het CDA wil graag van mensen weten of er nog plekken zijn waar de fractie zeker even langs moet fietsen. Doorgeven kan via [email protected]. Het CDA neemt dan contact op.

3 REACTIES

 1. Ja , Ga eens fietsen over dat keienstraatje bij het gemeentehuis.
  Belachelijk dat dat er nog steeds legt !!

 2. En wat denken jullie over de boulevard als je met zijn tienen begint mag je blij zijn als Je er met vijf eindigt .En dan de Raadhuis str als je daar niet tegen een auto deur aan rijd ben je een spek koper en dan het laatste einde bij het gemeente huis daar loop je een hernia op .En sinds de palen weg zij staan er steeds auto’s geparkeerd en niemand kijkt er naar nou veel plezier .

 3. *1. Hoek Voorstraat 1, Heilige Geestweg 1 (bij de driesprong waar de tandarts zit) Als je van de Voorstraat komt met auto/fiets/brommer dan heb je voorrang. Echter het verkeer van de Heilige Geestweg houdt bijna geen rekening hiermee. Gevaarlijke situatie!!!
  *2 Kruising Lindenhofstraat Douzastraat. Als je op de Lindenhofstraat rijdt richting Boekerslootlaan, de kruising Douzastraat, zeer slecht uitzicht wat er van rechts komt. Misschien dat een verkeersspiegel kan helpen!
  3* Rotonde Schiestraat Oeffemweg bij tank station Peut. Als je als fietser de rotonde over moet (aan de kant van het tankstation) is het erg moeilijk kijken over je schouder of er verkeer aan komt.
  *4 Zeestraat Noordwijkerhout komende van af de Schulpweg of Victoryberg. Maak van deze straat eenrichtingsverkeer. Het is er op sommige plekken zo smal dat je, je zelf vast rijdt als er een tegenligger aan komt. Parkeerdruk is daar ook hoog. Hef de blauwe zone op en geef de bewoners bv een ontheffing dat alleen zij er mogen parkeren. NB erg vreemd dat orthopedie Kapteijn een eigen parkeerplaats heeft (waar bijna nooit geparkeerd wordt) en zijn personeel hun auto daar niet mag neerzetten maar wel een ontheffing heeft om elders in de Zeestraat te parkeren “de omgekeerde wereld”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in