CDA-jongeren klaar voor gemeenteraadsverkiezingen

v.l.n.r. Merlijn Heemskerk (Lisse), Remco van Zuijlen (Katwijk), Guylaine Loos (Teylingen) en Wim de Winter (Teylingen).

Bollenstreek – De CDA-jongeren in de Duin- en Bollenstreek zijn klaar voor de verkiezingen. In de Duin- en Bollenstreek staan er 12 CDA-jongeren op de CDA kandidatenlijsten.

Het doel is om minstens één CDA-jongere in de gemeenteraad te krijgen. In de Duin- en Bollenstreek staan er zeven jongeren in de top-10 van de CDA kandidatenlijst. In Lisse is dat Merlijn Heemskerk (8), in Hillegom Bob Vink (6), in Katwijk Remco van Zuijlen (7) en Jacco van Duijn (8), in Noordwijk Max Uphoff (5) en in Teylingen Guylaine Loos (3) en Wim de Winter (7).

2 REACTIES

  1. Beste CDA-jongeren…alle respect voor jullie bevlogenheid, maar ga eerst eens een aantal jaren levenservaring opdoen met werk, gezin, etc. alvorens je verkiesbaar te stellen. Dan kan je zinvoller meepraten over e.e.a.

  2. Wat een rare opmerking, alle bevolkingsgroepen hebben het recht om gehoord te worden. Goed om nieuwe ideeën in de raad te krijgen, zou ook tijd worden na al die jaren van grijze koppen die ons menen te vertegenwoordigen maar met name het eigen belang (lees: herverkiezing en eigen straatje) behartigen.

    Zo te lezen valt u duidelijk niet in de categorie jongere. Prima maar trek de nieuwe generatie svp niet mee in uw negatieve emoties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in