CDA maakt contact op de fiets

Noordwijk – Het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk gaat op 22 augustus op tour door de nieuwe gemeente Noordwijk. Doel van deze fietstocht is om in contact te komen met de inwoners van de gemeente Noordwijk en om te zien wat er speelt. Door het organiseren van deze fietstocht hopen zij veel mensen te kunnen spreken over het reilen en zeilen in hun woonplaats. Het CDA noemt het een makkelijk, laagdrempelige en gezellige manier om met elkaar in gesprek te komen.

Tussen het fietsen door zijn er drie vaste stopmomenten waarbij alle inwoners van harte welkom zijn voor een gesprek en een kop koffie. 

9:30 uur: Terras Brownies en Downies (bij slecht weer binnen)

11:00 uur: Wim van Haaster, Zilkerduinweg 371

13:30 uur: Kinderboerderij  ’t Schaapsherdertje in Noordwijk

Het CDA wil graag van mensen weten of er nog plekken zijn waar de fractie zeker even langs moet fietsen op hun route. Denk hierbij een verkeerssituatie die onveilig is, een plek voor een nieuw speeltuintje of een plek waar echt iets aan zou moeten veranderen. Doorgeven kan via [email protected] Het CDA neemt dan contact op. 

1 REACTIE

  1. Dan moeten ze eens heen en weer over de boulevard gaan rijden dan weten ze gelijk hoe gevaarlijk het is de een gooit zijn deur open als er een bus rijd kan je maar beter op de stoep fietsen wat een uitvinding die is gedaan door mensen die nooit fietsen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in