Noordwijk – Leden van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk hebben de bakspullen uit de kast gehaald om te bakken voor de senioren in de gemeente Noordwijk.

Nadat alle koekjes en cakejes klaar waren zijn Marie-Alin Alkemade en Sebastiaan Duivenvoorde deze namens het CDA gaan brengen bij Munnekeweij in Noordwijkerhout en bij Jeroen in Noordwijk. Voor de bewoners van Groot Hoogwaak hadden de CDA’ers potjes hyacinten om de boel op te vrolijken.

2 REACTIES

  1. De rest van het jaar zie je deze CDA politici niet meer terug. Want dan zitten ze weer voor vier jaar in het pluche en hebben ze niet meer nodig.
    Wat opzichtig allemaal.

    • Beste Frits,

      Graag wil ik toch reageren op uw reactie op dit bericht. Ik ben CDA raadslid en wij hebben de afgelopen jaren geprobeerd om heel erg zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld door spreekuren te organiseren, regelmatig door de dorpen van de gemeente Noordwijk te fietsen, deel te nemen aan acties zoals NLdoet en inzamelen voor de voedselbank en door altijd op bezoek te gaan bij mensen met. Ideeën, tips, klachten of suggesties. Jammer dat u dit heeft gemist de afgelopen jaren. Veel succes met het maken van een keuze voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen voor een goed gesprek. Mooie avond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in