Noordwijk – Het CDA wil dat Noordwijk toegankelijker wordt voor mensen met een beperking. De partij heeft schriftelijke vragen gesteld aan het gemeentebestuur.

Er moet volgens het CDA een flinke verbeterslag plaatsvinden. De partij wil dat mensen met een beperking net als iedereen mee kunnen doen in de samenleving. Het gaat dan bijvoorbeeld om verbetering van trottoirs en toegang tot gebouwen.

3 REACTIES

  1. Komen ze er nu achter er moet van alles maar er gebeurt niets ja nu de verkiezingen er aan komen komen ze met allemaal leuke dingen .We vragen al jaren om goede afritten op strand ja tot een paveljoen en niet verder hebben jullie weleens met zo’n strand rolstoel gereden naar beneden gaat van zelf maar omhoog heb je een trekker nodig .Nee de gehandicapte die Nootdwijk aan doen zitten in een verdom hoekje En die strand meester als je die wat vraagt krijg je geen antwoord . Dus er moet voor onze mede mens nog veel gebeuren ..En hoe ziet de strand nota er iit of is dat geheim .

  2. O er komen verkiezingen aan dan gaan we van alles bedenken wat goed is voor de gewone man .De mindet invalide zijn al jaren achter gesteld kijk alleen maar naar het strand daar kom je niet op of af.Heeft er een wel eens met zo’n strand rolstoel gereden naar beneden gaat van zelf maar omhoog vergeet het maar .Nee voor die paveljoens wordt van alles gedaan opritten maar niet voor de strand gangers De minder invalide tellen niet mee hier in Noordwijk . Em die strand meester wat doet die eigelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in