CDA-raadslid Manon van Dijk uit raad

Foto CDA

Teylingen – CDA-raadslid Manon van Dijk uit Sassenheim gaat de gemeenteraad van Teylingen verlaten. Ze gaat verhuizen naar een andere gemeente en kan daarom geen raadslid blijven.

Manon van Dijk kwam in juli 2018 in de gemeenteraad van Teylingen, toen Maarten van Welie uit Warmond ook wegens een verhuizing buiten de gemeente de raad moest verlaten. Ze was met name actief op het gebied van welzijn. Zij verlaat de raad per 1 januari aanstaande. Van Dijk verhuist met haar gezin naar Voorthuizen, een van de dorpen in de gemeente Barneveld waar haar ouders wonen en haar vader tot 1 januari burgemeester is.

Van Dijk wordt in de vijf leden tellende CDA-fractie opgevolgd door Carla Hilverda-van Leeuwen uit Voorhout. Hilverda staat op de zevende plaats op de kandidatenlijst van het CDA. Ze is ondernemer en onder andere actief in de Stichting Jumelage Warmond-Champigné. Ze verheugt zich op deze nieuwe uitdaging: ”Ik zie er naar uit om de inwoners van Teylingen te mogen vertegenwoordigen”, aldus Hilverda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in