CDA wil toch meer verkeersaanpassingen bij Piet Gijs

Noordwijkerhout – Het plaatsen van een snelheidsmeterbord op de Leidsevaart (bij de kruising van de N44) is voor het CDA niet genoeg. 

Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde van deze partij heeft andere suggesties om te hard rijdende motoren en auto’s tegen te gaan. Zo vraagt hij zich af, of er bloembakken op de weg geplaatst kunnen worden. Bovendien wil hij van het college weten, of de auto’s die geparkeerd staan aan de kant van het water ter hoogte van Piet Gijs (restaurant) hier ook mogen staan.

Ook ziet Duivenvoorde wel wat in het plaatsen van een ‘hangende fietsbrug of tunnel, onder de N443 door zodat op deze manier fietsers en wandelaars veilig hun route op de Leidsevaart kunnen vervolgen.’ Zelfs droomt het CDA-raadslid er van om het verkeer vanaf de Leidsevaart om te leiden via een weg achter de woningen aan N443 langs die uitkomt bij de rotonde bij Esso.

5 REACTIES

  1. Ja…..ik heb een hoop dromen inderdaad…….Het is niet zomaar een vraag maar wel op basis van een serieus plan uit het verleden. Destijds waren financiële beweegredenen vooral de oorzaak voor het niet doorgaan van dit plan.

  2. Ijsbeer 52.

    Dit is weer het bekende ritueel Wat om de 4 jaar de kop opsteekt met het oog op de komende verkiezingen om de aandacht van het echte probleem wat er speelt in de gemeente Noordwijk n.l. de woningnood eerst eens te gaan oplossen.En geen onzin uitkramen over bloembakken op een stroomweg.

  3. Problemen kunnen los van elkaar bestaan. De gevaarlijke verkeerssituatie bij Piet Gijs en de woningnood hebben beide prioriteit. Het nadenken over oplossingen bij Piet Gijs heeft niets te maken met de komende verkiezingen

  4. Dat is natuurlijk wel een erg makkelijke reactie van meneer of mevrouw ijsbeer 52 (of is het een ijsberin wanneer het om een vrouw gaat?😉). Alsof alles gereduceerd kan worden tot de verkiezingen. De verkiezingen voor de gemeenteraad zijn overigens pas in 2022 dus als ik daar nu al mee bezig zou zijn dan gaat er echt iets niet goed. Gelukkig is politiek meer dan verkiezingen en probeer ik problemen die inwoners van onze gemeente eervaren serieus te nemen, aan te kaarten en als he teven kan ook op te lossen. Dat is waar politiek om moet draaien, niet om de volgende verkiezingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in