Noordwijk – Het CDA Noordwijk wil dat het college de verhoging van het tarief voor de inwonersvergunning voor parkeren terugdraait.

Afgelopen jaar is het tarief voor het aanvragen van een inwonersvergunning verhoogd van € 20 naar € 50. Doel is het reguleren van het aantal inwonersvergunningen en daarmee de parkeerdruk in vooral Noordwijk aan Zee te laten afnemen. De gemeente was bang dat met de fusie het aantal aanvragen uit de andere kernen sterk zou toenemen. Momenteel zijn er 2795 inwoners uit Noordwijk, 20 uit Noordwijkerhout en slechts een uit De Zilk die een inwonersvergunning hebben aangevraagd.

Voor het CDA reden om de verhoging terug te willen draaien.
De partij wil hierover een motie indienen tijdens de bespreking van de perspectiefnota.

3 REACTIES

  1. He he EINDELIJK weer reactie uit de politiek dus met Puur erbij zijn dit er dus twee als ik mij niet vergis. Nu de rest nog. Toen ik in mei 2020! een brief aan het college en de raad schreef heeft er niemand vanuit de politiek op gereageerd op alleen de hierboven omschreven partij.En weet de politiek wanneer ik antwoord van het college kreeg? Ja op 11 februari 2021. Een bevalling van NEGEN MAANDEN !!!! Het advies luidde neem contact op met de politiek. Nou bij deze. U bent als politiek hopenlijk niet vergeten dat ons als inwoners werd beloofd dat een fusie de bewoners niets extra,s mocht kosten of was u dit even vergeten. Daarom grijp die kans als gehele raad met beide handen aan. En ja natuurlijk zijn er volgend jaar weer raadsverkiezingen toch. Of heb ik het mis, Kom op raadsbreed actie onder nemen en graag een beetje vlug.Namens heel veel andere gedupeerde NOORDWIJKERS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in