CDA wil weten of reactie Noordwijk op Vrije Ondernemers over GOM ook van Teylingen is

Archieffoto Eric-Jan Geertsen

Teylingen – Het CDA in Teylingen heeft 29 schriftelijke vragen gesteld aan B & W over de reactie van het Noordwijkse college op het kritische onderzoek over de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) van de Vrije Ondernemers Noordwijk. Noordwijk meldt dat ze reageren namens alle gemeenten in de Duin- en Bollenstreek. Het CDA wil weten of dat klopt. De partij wijst het college er op dat de gemeenten in november gezamenlijk over de GOM zouden praten, maar dat die themabijeenkomst op verzoek van Noordwijk is verplaatst naar het nieuwe jaar. Verder zou de gemeenteraad van Teylingen zich nog buigen over de GOM na een rapport van de eigen rekenkamer. In de vragen van het CDA zit ook al een mening opgesloten: er wordt gesproken over een prematuur oordeel en een college van B & W dat voor zijn beurt heeft gesproken. In de brief van Noordwijk haalden B & W alle conclusies van de Vrije Ondernemers Noordwijk onderuit.

2 REACTIES

  1. Hier in Noordwijk denken ze dat ze de regering van de bollen streek zijn .Laat jullie je niet in een hoek drijven want hier denken ze alleen aan geld en ze geven helemaal niet om de bollen streek .

  2. Och als je zoals sommige (bestuurders)hoog in het zadel denk te zitten dan kun je het niet meer juist zien wat er allemaal gebeurt, Word tijd dat er eens iemand komt bv een minister die alle poten bij deze hoog zittende bestuurders, de poten op gelijke hoogte zaagt zodat men eens ziet waar een ieder mee bezig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in