CDA’ers op de fiets door gemeente Noordwijk

Ontmoeting met mensen van de Tulpenborgh

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De Noordwijkse CDA-fractie heeft zaterdag een fietstoer gemaakt om aandachtspunten te bekijken en te spreken met inwoners.

Bij Brownies en Downies Noordwijkerhout werd gestart met koffie en een gesprek. Daarna werd aan de Langevelderweg een bollenschuur bekeken waar mogelijk arbeidsmigranten worden gehuisvest. Bij Stay Okay werd gekeken naar de verkeersveiligheid op de Randweg. In De Zilk werd gesproken met verschillende mensen, onder meer bij Van Nispen. Op het Noordwijkse Rederijkersplein was een ontmoeting met mensen van de stichting Tulpenborgh. Zij zijn al lange tijd bezig om daar woonruimte te realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. De CDA’ers maakte kennis met een aantal aspirant-bewoners.

De fietstocht werd afgesloten bij kinderboerderij ’t Schaapsherdertje.

3 REACTIES

  1. Ik was bij Brownies en Downies on 9.00 uur zoals vermeld in mijn gegevens. Er was niemand en het personeel wist van geen vergadering af, zo zei men. Ik heb dus niets door kunnen geven en ben onverrichterzake naar huis gegaan. Dus hoe een goede bijeenkomst daar?

  2. Ze hebben zeker alleen de stille plekken op gezocht zeker niet over de boulevard gereden en in de Raadhuis straat .want dan hadden er zeker twee in het ziekenhuis gelegen .Ik zie nog een ambtenaar zweten .

  3. Hallo Ineke, dat is heel erg vervelend. Waar heeft u de tijd van 9:00 uur gezien? Wij hebben namelijk overal ( Social media, de kranten) gezet dat wij bij Brownies en Downies te vinden waren vanaf 9:30 uur en niet al om 9:00 uur. Wat jammer dat wij u niet hebben kunnen spreken. Mocht u dit bericht lezen dan mag u altijd contact opnemen via [email protected] en dan maken we alsnog graag een afspraak met u. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Duivenvoorde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in