Bollenstreek – De jongerenorganisatie van het CDA Duin- en Bollenstreek vraagt aandacht voor starters op de woningmarkt.

Vrijdag plaatsten zij borden bij mogelijke bouwprojecten in onder meer in Hillegom, Lisse, Warmond en Noordwijkerhout met daarop “gereserveerd voor Starters!”. Het CDJA wil hiermee de gemeenten wakker schudden en aandacht vragen voor het feit dat er een groot tekort is aan betaalbare woningen.

Door de centrale ligging van de Bollenstreek in de Randstad is het gebied erg in trek bij woningzoekers. Dat maakt de huizenprijzen hoog en vaak onbetaalbaar voor jongeren. Velen van hen trekken daarom weg uit de streek en dat is ongewenst, aldus het CDJA.

2 REACTIES

  1. Moeten jullie bij de grote broeders wezen Die houden alles tegen die zijn allemaal gesetteld die denken niet-aan jullie ik zou een andere partij kiezen .

  2. Als het CDA gewoon uitvoert wat de vorige Gemeenteraad heeft besloten het bebouwen volledig van de Bronsgeest dan wordt het probleem
    redelijk opgelost. Het is van de gekke hoe er met gemeenschapsgeld wordt omgegaan. Bronsgeest nu 10 miljoen verlies maar ja de komende jaren gaan de lasten OZB e.d. weer omhoog. (ik ervaar dit als financieel wanbeheer.)

    Trouwens de kleine open plekken in het dorp moeten gezien worden als longen, het is kwalijk om deze kleine plekken te bebouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in