Warmond – Een 58-jarige Warmonder is in hoger beroep alsnog tot een celstraf veroordeeld omdat hij een geblinddoekt meisje van 7 jaar misbruikte. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Hij zou haar onder het mom van een “spelletje” hagelslag, suiker, pindakaas en “iets vies” van zijn penis hebben laten aflikken. De man kreeg tien maanden celstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk opgelegd. Eerder werd hij vrijgesproken. Onderzoek wees uit dat de door het kind omschreven handdoek, waarmee ze was geblinddoekt en de verschillende soorten broodbeleg zich ook daadwerkelijk in het keukentje van het kantoor van de Warmonder bevonden. Bovendien wordt het speciale verhoor dat het kind kreeg door de rechter “in hoge mate betrouwbaar” genoemd.

De Warmonder, die blijft ontkennen, moet ook € 3.000 smartengeld aan het kind betalen.

1 REACTIE

  1. Natuurlijk blijft hij ontkennen; er nooit publiek bij dit soort walgelijke praktijken en als je geen ‘sporen’ (lees sperma) achterlaat, ga je in dit land vaak vrijuit wegens gebrek aan wettelijk bewijs.
    Een normale volwassene kan dit niet eens verzinnen, laat staan een 7-jarig kind
    Hulde voor deze rechter die zijn nek heeft durven uitsteken en de samenleving heeft behoedt voor herhaling van iets wat ieder meisje voor de rest haar leven een trauma kan bezorgen
    Eindelijk gerechtigheid zou ik zeggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in