Het tuincentrum kort na de overval

Noordwijk/Sassenheim – Sassenheimer Fikri A. (39) is woensdag door de Haagse rechtbank veroordeeld tot drieënhalf jaar cel voor de overval op tuincentrum Tuin Extra in Noordwijk, afgelopen zomer.

Op 11 juli kwamen twee in het zwart geklede mannen met bivakmutsen het tuincentrum binnen. Een van hen dreigde met een pistool. De handen van twee personeelsleden werden vastgebonden. De bedrijfsleider ging het gevecht aan met een van de overvallers, die later Fikri A. bleek te zijn. A. werd overmeesterd en door meerdere personeelsleden in bedwang gehouden tot de politie kwam. De andere overvaller ging er vandoor op een rode scooter. Hij is nog voortvluchtig. A. weigert zijn naam te noemen.

A. heeft vanaf het begin bekend en spijt betoond. Hij zou tot de daad zijn gekomen door schulden en zegt zich te schamen. De rechter legde hem naast de celstraf verplichte begeleiding en gedragsbehandeling op. Ook moet A. zijn slachtoffers ruim twaalfduizend euro smartengeld betalen.

1 REACTIE

  1. Als die Fikri zo’n spijt heeft waarom houdt hij dan zijn muil dicht als er gevraagd wordt naar de naam van de mededader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in