ChristenUnie wil duidelijkheid over speelveldje

Voorhout – De ChristenUnie Teylingen wil snel duidelijkheid van B&W over de situatie rondom het speelveldje bij de basisscholen in het Cluster aan de Jacoba van Beierenweg en de Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout.

Het speelveldje werd bij toerbeurt gebruikt door leerlingen van de scholen en buiten schooltijden door buurtkinderen. Na klachten van een buurtbewoner dat dit volgens het bestemmingsplan niet zou zijn toegestaan ontvingen de ouders in oktober een brief dat het gebruik tot nader order is opgeschort.

Afspraken over het gebruik van het veldje zijn nooit duidelijk vastgelegd. De ChristenUnie wil van B&W weten waarom er niets lijkt te gebeuren en waarom de betrokkenen niets horen over de stand van zaken.

1 REACTIE

  1. Hallo, inmiddels hebben de omringende buurt bewoners een brief ontvangen (9 juli) waarin aangegeven wordt dat er plannen zijn om het speelveld opnieuw te gaan inrichten. Vergunningen worden aangevraagd, maar nog niet alle testen zoals geluidsmetingen zijn nog niet uitgevoerd. Vreemd dat de gemeente voorstellen maakt die niet worden kort gesloten met de buurt bewoners en dat allemaal omdat er een (1) buurt bewoner een klacht heeft ingediend. Twee jaar geleden is het speelveld in overleg met alle aanpalende buurt bewoners besproken. Raar dat er nu na 2 jaar weer zoveel gemeenschapsgeld ‘weggegooid’ wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in