Foto Google Streetview

Noordwijk – Bij het informeren van de gemeenteraad over de vestiging van een waspeencentrum aan de Leidsevaart heeft het college van burgemeester en wethouders ‘een onjuiste voorstelling van zaken gegeven’.

D66-fractievoorzitter Dick Gutlich citeert uit een brief van Gedeputeerde Staten naar het college: ,,Wij zijn niet conform geldende afspraken formeel door u betrokken bij de planvorming. Het door u aanhalen van de naam van een provincieambtenaar en wijzen op zijn vermeende instemming, vinden wij ongepast en u geeft bovendien een onjuiste voorstelling van zaken.” Gedeputeerde Staten zouden helemaal niet hebben aangegeven in te stemmen met een ontwikkeling waarbij afgeweken wordt van het provinciaal omgevingsbeleid.

Gutlich wil weten, of het college ook vindt, dat de gemeenteraad onjuist is geïnformeerd. En of deze hele kwestie gevolgen zal hebben voor de komst van het waspeencentrum aan de Leidsevaart. Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.

8 REACTIES

  1. Lieg en bedrieg de leugen wordt altijd achterhaald wat een bestuur zit er in Noordwijk.En zo lopen er nog meer zaken politie bureau.

  2. Direct dit college wegsturen en nieuwe verkiezingen uitschrijven!! Hier heeft de bevolking nu het volste recht op. Dit klinkt keihard maar ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat wij nu op vooral dit terrein geregeerd worden door een aantal notoire leugenaars. Ook toen de bebouwing aan de Achterweg in de publiciteit kwam werd er gelogen door als wethouder te zeggen dat hier bij de provincie positief op gereageerd zou zijn!! Niet dus!! Nog erger als in den Haag!! Bah. En Bo niet sanctioneren maar plaatsen dit is gewoon de waarheid.

  3. Waarom moet er steeds worden gelogen, wat schiet je hier nou mee op, als er prive gelogen word tegen de leden van het college vinden ze het
    ook walgelijk neem ik aan, niemand is hier van gediend !

  4. Ze liegen over alles over paarde weitjes moestuinen die ze zelf verhuren als je als je liegt moet je hem heel goed onthouden. Want het komt altijd uit .En dan nog het politie bureau een en al leugen vertel nu eens de waarheid daar hebben we als burger recht op .Nu komt die Alkemade met het idee om op stukjes grond dit over blijven als nog als moestuinen te verhuren waar is al die commotie dan goed voor geweest .Gelukkig dat er nog een provincie is die hier anders overdenkt .Ben het bovengenoemde eens deze gemeenteraad is niet meer te handhaven .PS En als ik dat stukje lees van onze burgemeester is het haat en nijd daar moet weer een commissie een einde aan maken het lijkt wel een kleuterklas .

  5. We weten dat ze bij de VVD kunnen liegen maar De CDA kan er ook wat van ..Het is een pot nat .Zo kweek je geen vertrouwen bij de mensen in Noordwijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in