Noordwijk – De concept Woonvisie 2020-2030 ‘Alle zeilen bij voor voldoende en juiste woningen’ voor de gemeente Noordwijk is klaar.

De concept Woonvisie heeft twee prioriteiten: zorg voor het toevoegen van voldoende woningen in de gemeente Noordwijk én zorg voor de juiste woningen, in het bijzonder voor mensen die moeilijk een huis kunnen krijgen. Daarnaast wordt ingezet op prettig, zelfstandig thuis wonen en verduurzaming.

De concept Woonvisie wordt 2 juni gepresenteerd aan de raad tijdens een rondetafelgesprek. Het streven is dat de raad de concept Woonvisie nog voor de zomer vrijgeeft voor inspraak. De definitieve Woonvisie zal naar verwachting eind 2020 worden vastgesteld door de gemeenteraad.

1 REACTIE

  1. Hoe kan het dat als er in de Piet Hein straat in de 50 plus woningen iemand verhuisd dat dan de huur opgetrokken wordt naar vrije vestiging het was toch sociale woning bouw het zelfde gebeurd in het Duin park daar gaan de huur huize in de verkoop voor de prijs van 325000 € het is geen wonder dat de woningen niet meer betaalbaar zijn en dat doet de woningstichting Het sociale is ver te zoeken in Noordwijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in