Noordwijkerhout – Het nieuwjaarsconcert van het vrijetijdskoor van de muziekvereniging St. Jeanne d’Arc op zondag 20 januari was van hoog niveau. Het orkest gaf een gevarieerd optreden in de Parade. Het orkest, onder leiding van Dominic Sierat, speelde werken van de nog levende Nederlandse componist Jacob de Haan. Maar natuurlijk ontbrak Wiener Blut van Johann Strauss niet op het programma. Dit keer werd het orkest afgewisseld door het saxofoon ensemble Les Saxes de Cécile uit Bocholz (Limburg) Dit ensemble staat onder leiding van Sjef Weijers, 12,5 jaar geleden de eerste dirigent van het Vrijtijdsorkest. Het concert werd gezamenlijk afgesloten met de welbekende Radetzky mars.

Na het concert werd een aantal jubilarissen van het orkest in de bloemetjes gezet. De dirigent van het eerste uur, Sjef Weijers, vond het een eer om de bijbehorende oorkonden aan “zijn” leden uit te reiken

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in