Noordwijk – Het gemeentebestuur overweegt om winterterrassen toe te staan. Dat staat in de ‘Impactanalyse coronacrisis’, die vrijdag openbaar is geworden. 

Ook in Noordwijk heeft de horeca het zwaar te verduren. Met de gedwongen sluiting van alle horeca, steekt een ander probleem de kop op, zo valt te lezen. ,,De horeca verliest haar functie om jongeren in hun gedrag (1,5 meter) te corrigeren. We zien dan ook dat de huis-, en straatfeesten meer hun intrede gaan doen. Hiermee streven we het doel voorbij om in contact te blijven met deze doelgroep (jongeren 20-30 jaar).’’

De Impactanalyse kijkt alvast vooruit naar de tijd, wanneer de horeca wel weer open mag. ,,Hoewel het nu niet het momentum is, kunnen we toch de mogelijkheid voor winterterrassen (of andere alternatieven) te onderzoeken. Indien er weer ruimte komt is het belangrijk dit voorbereid te hebben.’’

4 REACTIES

 1. Dat zat er wel in en de mensen die naar huis gestuurd zijn krijgen die ook een aanpassing van hun uitkering .Of denken we alleen maar aan de werkgevers er zijn van de zomer dikke omzetten gedraaid ik denk nog meer als andere jaren .Dus wemoeten in de winter ook nog eens in de herrie van de muziek lopen .Het is toch echt een VVD gemeente .Alles voor de grote jongens .

 2. En wat doen we met de paviljoenen die al weg zijn van het strand worden die ook gecompenseerd als ze dat geweten hadden hadden ze ook wel willen blijven staan .Wat is dit voor een beleid.Niet te volgen .

 3. Toch vraag ik me af waar deze informatie vandaan komt?

  Ik kan nergens is die “corona impact
  analyse” lezen dat er onderzoek gedaan moet worden naar extra terrassen op strand.
  Het strand heeft immers al voldoende terrassen lijkt me.
  Ik vind de suggestie die gewekt wordt in het stuk en de reactie van peter erg vaag.

  Gr jan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in