Foto: AS Media

Noordwijk/Noordwijkerhout/Teylingen – De politie heeft zaterdagnacht een corona-feest gestopt in Noordwijkerhout. Het ging om een besloten feest. De politie heeft niet bekend gemaakt waar het feest werd gehouden. Alle, aanwezige jongeren hebben een proces-verbaal ontvangen. De politie in Noordwijk roept op om kerstbomen niet op straat te gooien. Dan worden ze nog weleens in de fik gestoken. Dat gebeurde onder meer in de IJmuiderstraat. De politie in Teylingen trof iets geheel anders aan op de weg. Op de Parklaan in Sassenheim hadden onbekenden een grote kei, die normaal in het plantsoen ligt, op straat gegooid.

Foto: politie

6 REACTIES

  1. “Onbekend is waar” het feest was, staat in het bericht. De redactie diskwalificeert zich hiermee op ongeëvenaarde manier. Ga u schamen.

  2. Ook Brand in de Raadhuis str en in het Vreewijk is het nou zo moeilijk om je kerst boom in je Thuin te houden tot een woensdag nee gooi hem maar neer langs de weg op het fiets pad de hele Panhuys straat lag vol met kerst bomen .Toch een betje van diebtroep voor een ander .En het bushokje aan de Panhuys str heeft het ter verduren gehad maar dit was te voorspellen je kan geen glazen huizen neer zetten zolang er van die asociale mensen in zo’n dorp wonen .

  3. Waarom heet alles tegenwoordig een coronafeestje, zo zou niemand dat zo noemen als bijvoorbeeld diens verjaardag wordt gevierd. Laten we gauw weer met beide benen op de grond staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in