Bollenstreek – Elke week houdt een burgemeester uit de Bollenstreek spreekuur met een van de burgemeesters uit de Bollenstreek. Vrijdag 17 april was burgemeester Lies Spruit van Lisse te gast.

1 REACTIE

  1. Goedemiddag heer,mevrouw,

    Ik las in het Lissernieuws dat de Burgemeester Spruit uit Lisse 26 juni spreekuur heeft. Graag zou ik willen weten hoe je een vraag kan stellen betreffende de terrassen.
    Ik woon in de Engel en aan de heereweg heb je het restaurant de engel. Nu hebben ze op het parkeerterrein een terras geplaatst. Dit geeft zoveel herrie en overlast dat ik mijn huis uit moet vluchten, nieuwe schutting geplaatst omdat de gasten op het terras je tuin inkijken. Had totaal geen privacy., dus ga je maar binnen zitten. De hele dag door heb je lawaai van de muziek , lallende en schreeuwende mensen. De burgemeester mag wel een uurtje in mijn tuin zitten, maar dan loopt ze ook gillend weg. Er zijn nog geen vergunningen afgegeven voor het terras, maar volgens de afdeling apv van de gemeente lisse mag dat nu omdat er een noodverordening is. Hopelijk krijg ik hier antwoord op. Dank u bij voorbaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in