Foto: Crescendo Sassenheim

Sassenheim/Noordwijkerhout – Op zaterdag 30 oktober aanstaande vindt in Noordwijkerhout de 16de editie plaats van het SASTIVAL. Het jaarlijkse jeugdorkestenfestival voor orkesten van Noord- en Zuidholland met inmiddels ook steeds meer oudere beginnende muzikanten die in de orkesten plaatsnemen.

Sinds 2005 biedt het SASTIVAL, destijds opgericht door Christelijke Harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim en Valkenburg’s Harmonie een podium voor diverse jeugdorkesten van verschillende niveaus. Crescendo is er, met circa dertig vrijwilligers uit eigen gelederen, trots op dit festival weer te mogen organiseren. Dit zou nooit mogelijk zijn zonder de ondersteuning van onze sponsors Fonds 1818, VSB Fonds, Himalaya Music en Ingenieursbureau Faas en van Itterson.

Tijdens het SASTIVAL krijgen orkesten de kans zich van hun beste muzikale kant te laten zien. Een deskundige jury beoordeelt ieder optreden op basis van het aangegeven niveau. De dag staat bol van enthousiasme en muzikaliteit waarbij liefde voor de muziek het steeds weerkerend thema is. Het orkest met de meeste punten mag zich winnaar van het SASTIVAL 2021 noemen en gaat met de wisselbeker naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in