Culinaire samenwerking Streekmuseum Veldzicht en Keurslagerij Van der Bent

Noordwijk – Streekmuseum Veldzicht heeft de traditie van de kruidenteelt opgepakt met een kruidentuin. Die bleef niet onopgemerkt bij de Noordwijkse ondernemers, onder wie de gebroeders Van der Bent van de gelijknamige slagerij. Het leidde tot een bijzondere samenwerking.

Als eerste verkoopt de keurslager rosbief met mierikswortelsaus. De mierikswortel is gekweekt in de kruidentuin vanwaar je de koeien van de slager kunt zien staan aan de andere zijde van de N206.

Dit jaar zullen het museum en de slagerij met meerdere Noordwijkse producten komen.

1 REACTIE

  1. Een perfecte combinatie, rosbief met mierkswortelsaus.
    Ik kan niet wachten om weer naar Noordijk te gaan+ logeren bij vrienden!
    Ik ben benieuwd welke kruiden Slager Van der Bent nog meer gaat gebruiken uit de tuinen van Veldzicht. Prachtig initiatief.
    Met culinaire groet uit Rome in Rossum, Annelies van Eijkeren

Laat een antwoord achter aan Annelies van Eijkeren Annuleer reactie

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in