Noordwijk – Een deel van de overheidssubsidie voor de culturele sector gaat naar Noordwijk Marketing.

Dat besluit heeft het college van burgemeester en wethouders genomen. Al een jaar zitten kunstenaars en culturele organisaties op een houtje te bijten. Evenementen kunnen niet doorgaan en hierdoor komen er niet of nauwelijks inkomsten binnen. Daarom heeft de overheid geld beschikbaar gesteld voor de culturele sector, waarbij gemeenten dit geld gebruiken voor de culturele sector.

Het college heeft besloten om geld te geven aan Noordwijk Marketing ,,om een breed gedragen cultureel marketingplan op te zetten in de maand mei. Een tegemoetkoming uit het Corona-noodfonds maakt het uitvoeren van deze cultuurcampagne mogelijk.’’ Met het geld worden kosten voor de ontwerpen, het drukken en advertenties betaald. Om hoeveel subsidiegeld het gaat, is niet bekend gemaakt.

5 REACTIES

  1. Geld voor cultuur naar Noordwijk Marketing ? gaat daar al niet geld genoeg naar toe ? Er wordt weer een ontwerper/drukker aan een leuke snabbel geholpen.

  2. Van dat geld maken ze reclame voor de hotels in Noordwijk en voor ons kuur dorp ja je moet die groote jongens te vriennd houden en laat de
    Mensen die met cultuur temaken hebben maar naar de sociale dienst lopen schamen julie je miet op dat Gemeentehuis

  3. Sparen dat is een lelijk wordt der moet toch geld zat zijn het geld hoeft niet perse op we horen nooit dat er iets over blijft bij zulke geld verslindende projecten.Help eerst de mensen maar eens die in de strand zitten .Daar bedoel ik niet die grote jongens mee maar mensen die door de Corona hun baan kwijt zijn geraakt .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in