Dick Gutlich (li) en Bert Gotink (re)

Noordwijk/Noordwijkerhout – De leden van de D66 afdeling Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk hebben Dick Gutlich en Bert Gotink tot duo-lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november voor de nieuwe gemeente Noordwijk.

D66 wil zo de kennis bundelen, bovendien zijn beide lijsttrekkers goed bekend in hun oorspronkelijke gemeenten. Bert Gotink is in Noordwijkerhout wethouder sinds 2014 en heeft de portefeuilles sociaal domein, onderwijs en communicatie onder zijn hoede. Daarvoor was hij 15 jaar raadslid.

Dick Gutlich is sinds 1980 actief voor D66 Noordwijk, als bestuurslid, steunfractielid, commissielid en sinds oktober 2017 als raadslid. Hij heeft ruimtelijke ontwikkeling, milieu en duurzaamheid als aandachtsgebieden.

 

1 REACTIE

  1. Vier jaar geleden koos D66 Noordwijk voor jong elan met Koen van Asten. Een gewaagde keuze, die zeker aansprak. Jammer dat er nu voor twee oude grijze muizen gekozen wordt. Stond D66 niet voor vernieuwing, voor een frisse wind? Zijn er geen jongeren of vrouwen te vinden in het dorp die het sociaal liberalisme aanhangen? Teleurstellend dit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in