Niet duidelijk is of de schuur aan de Langevelderweg geschikt zou zijn voor huisvesting van arbeidsmigranten

Noordwijk/Noordwijkerhout – De Noordwijkse D66-fractie is niet tevreden met de antwoorden die ze van het college kreeg naar aanleiding van de huisvesting van arbeidsmigranten aan de Langevelderweg.

De partij vraagt nogmaals waarom de gemeente heeft besloten mee te werken aan dit particuliere initiatief, terwijl Noordwijkerhout al onevenredig zwaar wordt belast inzake de huisvesting van arbeidsmigranten. Ook wordt het verplichte communicatieplan gemist, zeker nu het college aangeeft dat de communicatie rondom het onderwerp onvoldoende was.

Tenslotte wil D66 van B&W weten waarom de inspanningen van het college om eigen inwoners aan een betaalbare woning te helpen zo ver achterblijven bij de medewerking aan initiatieven voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

3 REACTIES

  1. Ver achterblijven! Woonwagenstandplaatsen met huurwoonwagens voor onze kinderen….dat is pas ver achterblijven……nog nooit is er bijgebouwd/huurwoonwagens geplaatst door destijds de gemeente Noordwijkerhout. Van het kastje naar de muur gestuurd worden heet dat! En ook nog eens hun kop in het zand steken. Plus nog het ergste achterkamertjes politiek heet dat. En nu gemeente Noordwijk nog steeds hetzelfde…..na jaren nu nog steeds niks gehoord. En dan mag je je eigen niet gediscrimineerd voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in