Noordwijk – Fractievoorzitter Dick Gutlich van D66 Noordwijk heeft Evelien Leeffers – de Jong voorgedragen als commissielid. Evelien neemt het stokje over van Joop Evers die het afgelopen jaar met succes aandacht heeft gevraagd voor de verbetering van het openbaar vervoer en de regionale samenwerking.

Evelien (1995) is opgegroeid in Brielle en woont sinds 2018 met haar partner in Noordwijk aan Zee, vlakbij het door haar geliefde strand. Evelien is afgestudeerd in Wageningen en Leiden Universiteit en werkt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aan een verantwoord en duurzaam Europees visserijbeleid.

Het nieuwe commissielid gaat zich voor D66 richten op economie, duurzaamheid en verbetering van de participatie in het openbaar bestuur. Wat zij wil bijdragen aan de gemeente: “Een frisse blik gericht op de toekomst. Een gezond en groen Noordwijk, met ruimte voor iedereen” aldus Evelien. Binnen D66 staat zij kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het commissielidmaatschap is hier een mooie voorbereiding op.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in