Afgelopen week is er een begin gemaakt aan de tweede seizoenshelft van de DBBR-competitie. Er werd dus een start gemaakt met de eerste return-wedstrijden. En er stond gelijk een derby op het programma in de eerste divisie. HSV De Sportvisser kreeg De Wels Angels op bezoek. De nummer zeven tegen de nummer twee in de stand.

De heenwedstrijd eindigde destijds in een 5-4 overwinning voor de Wels Angels en ook in de return-match lieten zij er geen gras over groeien. Bij de stand na de singels en teamgame leek de wedstrijd nog op een spannende uit te draaien, De Wels Angels leidde met 3-2. Maar in de koppels kon De Sportvisser niet op tegen hun dorpsgenoten, waardoor De Wels Angels een 7-2 zege mocht bijschrijven. Hierdoor deden zij ook uitstekende zaken in de stand, want doordat hun concurrent O.B. United een niet verwachte nederlaag leed tegen een middenmotor vinden zij zich nu op een gedeelde eerste plaats in de stand. Ronald van der Meer en Jan-Peter van der Bent wisten overigens voor de tweede week op rij een 180er te gooien. De mannen zijn blijkbaar echt in vorm. Nummer vier in de stand, De Badgasten, konden een lastige avond tegemoet zien. Directe concurrent Botte Speer kwam namelijk op bezoek bij de Tennisclub Noordwijk. De Badgasten keken al snel tegen een 3-1 achterstand aan. Martijn Peschier zorgde echter met zijn 3-2 winst in de singel voor de ommekeer. Waarna De Badgasten na de vier koppels een 5-4 overwinning konden opstrijken.

In divisie 2A zitten De Ezels op dit moment in de hoek waar de klappen vallen. Voor de vierde week op rij werden zij op een dikke nederlaag getrakteerd. En dat nog wel tegen laagvlieger De Laatste Ronde. Het wordt tijd dat zij weer wat puntjes gaan sprokkelen, voordat ze echt in de gevarenzone gaan komen. Wie al lang in de gevarenzone bivakkeren zijn de Welsdogs in divisie 2B. Maar daar zullen zij ook nog wel even in blijven, want hun wedstrijd van afgelopen week was uitgesteld. Team Double Sien kwam wel in actie en verloor met minimale cijfers van Triple Rammers uit Noordwijkerhout. Rob den Elzen wist zich in deze wedstrijd te onderscheiden met een mooie 115 uitgooi.

In de derde divisie leed The Harbour Rocks een 6-3 nederlaag. De uitslag viel nog mee, na een 4-0 achterstand na de singels. De Schippers hadden een lastige uitwedstrijd in Bar Madero in Noordwijkerhout. Het ging de hele avond gelijk op. Het koppel Hans van Kempen/Joost van der Wilk maakte uiteindelijk het verschil door hun beide koppels te winnen. Waardoor De Schippers een 5-4 zege pakten. Dartteam De Wels had een vrije week, doordat zij met een oneven aantal teams in de vierde divisie spelen. Kijk voor alle uitslagen en programma’s op www.dbbr.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in