Het was voor de Noordwijks eerste-divisie ploegen op papier een zware week. Mede-koploper De Wels Angels kreeg reuzendoder Dartaanval op bezoek. De Badgasten moesten het opnemen tegen de andere koploper O.B. United. En HSV De Sportvisser kreeg nummer drie Speer ‘m der in op visite.

De Wels Angels gaven wederom blijk van hun uitstekende vorm. Daar waar Dartaanval het normaal gesproken uitstekend doet tegen ploegen die bovenaan de ranglijst staan, daar hadden De Wels Angels geen enkele moeite om de Leidenaren aan de kant te schuiven. Voor de vijfde week op rij haalden De Wels Angels meer dan zes punten in een wedstrijd. Maar ondanks hun 7-2 overwinning moesten zij toch de eerste plaats prijsgeven. Dit hadden zij te danken aan De Badgasten, die een totale off-day hadden tegen de concurrent van de Angels, O.B. United. Even hing er zelfs een 9-0 nederlaag in de lucht voor De Badgasten, maar gelukkig wist het koppel Rogier Pauëlsen/Hans van Leeuwen toch nog een puntje mee terug naar Noordwijk te nemen.

HSV De Sportvisser had een zware avond voor de boeg tegen Speer ‘m der in. Ondanks dat er de nodige bijzondere resultaten op het bord werden gezet, moesten zij toch een 5-4 nederlaag incasseren. Joost Remmerswaal wist namelijk een 180er te gooien, Dimitri Poncin zette een 100 finish neer en Eric Timmerije wist zelfs een 118 uitgooi te werpen. Het was dus niet genoeg voor de zege en dat kwam mede door vier 3-2 nederlagen in de singels en koppels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in