Foto van na afloop van de wedstrijd De Sportvisser - De Badgasten

Noordwijk – In de 19e speelweek van de DBBR-competitie stond er een kraker op het programma in de eerste divisie. HSV de Sportvisser nam het in een derby op tegen De Badgasten. De Badgasten begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen op een 2-0 voorsprong. Het sterke begin kon echter niet worden vastgehouden waardoor De Sportvissers de regie overnamen. Uiteindelijk eindigde de spannende wedstrijd in een 5-4 overwinning voor De Badgasten. Captain Chris Marijt maakte bij de Badgasten na drie maanden blessureleed zijn rentree in de basis.

Nummer twee van de eerste divisie, De Wels Angels, wisten hun partij niet te winnen. Zij gingen zelf met 5-4 onderuit en zagen nummer één van de competitie O.B. United met 8-1 winnen waardoor het gat nu vijf punten bedraagt. In divisie 2A gingen De Ezels met dezelfde cijfers onderuit tegen de nummer laatst van de competitie. In divisie 2B verloren ook de Welsdogs en Double Sien hun wedstrijd met 5-4. Double Sien wist de 4-2 voorsprong niet om te zetten in een overwinning.

De Noordwijkse ploegen die uitkomen in de derde divisie wisten betere resultaten te boeken. De Schippers wonnen met 5-4 en The Harbour Rocks won zijn partij met 6-3. In de vierde divisie ging Dartteam De Wels hard onderuit tegen koploper KDV. De wedstrijd eindigde in een 9-0 verlies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in