De Gaapstokken reikt Gapers uit aan trouwe vrijwilligers

Lisse – Vanwege corona ging carnaval niet door. Carnavalsvereniging de Gaapstokken besloot wel om twee Gaper-onderscheidingen uit te reiken. Deze zijn zaterdag op gepaste afstand, uitgereikt aan Theo Bon en Danny Randsdorp.

De onderscheiding ‘Supergaper’ wordt jaarlijks door De Gaapstokken uitgereikt aan een Lissese vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor de Lissese gemeenschap. Op zaterdag 13 februari overhandigde voorzitter Rob van der Poll de onderscheiding aan Theo Bon. Theo is al meer dan 60 jaar als vrijwilliger betrokken bij FC Lisse. Hij traint al jaren, samen met andere vrijwilligers, op woensdagmiddag de allerjongste jeugd van FC Lisse op techniek en looptraining. Dit naast vele andere activiteiten die hij voor de Lissese voetbalvereniging doet.

De ‘Gouwe Gaper’ is een onderscheiding die De Gaapstokken uitreiken aan een vrijwilliger binnen de eigen vereniging. Dit jaar werd die uitgereikt aan Danny Randsdorp. Danny staat al jaren klaar voor de vereniging voor het maken van mooie foto’s en het bijhouden van de social media kanalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in