Bollenstreek – Stichting De Makers zoekt bestuursleden die een bijdrage willen leveren aan de realisering van theaterproducties door getalenteerde jongeren.
De Makers richten zich op het ontwikkelen van professioneel theater met amateurs. Het werkgebied is Noordwijk en omstreken.

Voor de theaterproducties is de artistieke leiding verantwoordelijk. Er is een bestuur aangesteld om met hen deze producties mogelijk te maken.

Bijdrage van de bestuursleden
De bijdrage van de bestuursleden bestaat uit het ondersteunen van de artistieke leiding bij fondsenwerving, secretariële en financiële taken. Alsmede coördinerende functies met betrekking tot vrijwilligers zoals PR, decor, kostuum, technische en logistieke activiteiten.

Het bestuur en de artistieke leiding overleggen eenmaal in de twee maanden in Sassenheim.

Wil je meer informatie? Kijk dan op Facebook: www.facebook.com/demakerstheater.

Reageren
Heb je interesse om Stichting De Makers mee verder te professionaliseren en het plezier daarin met elkaar te delen? Heb je bestuurlijke ervaring of wil je die graag opdoen én heb je hart voor theater? Dan nodigen we je uit om te reageren .

Stuur een mail naar [email protected]. Graag met je contactgegevens, motivatie en op welk vlak je een bijdrage wilt leveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in