Noordwijkerhout – Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc” bestaat dit jaar 100 jaar. Bij deze leeftijd hoort natuurlijk een rijke historie en een ontelbare schat aan herinneringen, gevormd door alle mensen die ergens in de historie het pad van de vereniging hebben gekruist.

Zij zouden het enorm leuk vinden om deze herinneringen gezamenlijk op te halen met de mensen die deel zijn geweest van de vereniging. Daarom zijn ze hard op zoek naar oud-leden, vrijwilligers, dirigenten en instructeurs. Hoe leuk zou het zijn om nou net die ene persoon tegen te komen die in 1985 naast je zat bij de harmonie, met wie je in de jaren 90 oud papier hebt opgehaald of met wie je in 2013 een gouden medaille op het WMC hebt gewonnen? De inhoud van het programma is niet geschikt voor mensen onder de 12 jaar.

Bent u oud-lid, oud-vrijwilliger, oud-dirigent of oud-instructeur? Dan nodigt de muziekvereniging u van harte uit op zaterdag 13 november om 16:00 uur in De Parade, van der Weijdenlaan 2A te Noordwijkerhout. Graag wel even aanmelden, zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan tot 1 november via [email protected]. Mocht u nog meer oud-leden kennen? Tip ze dan gerust, zodat ook zij zich kunnen aanmelden. Er wordt rekening gehouden met alle dan geldende Corona voorschriften!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in