Foto: Wouter Kaandorp

In de DBBR-competitie stond deze week een klassieker op het programma. De kraker De Badgasten tegen De Wels Angels is het Ajax tegen Feyenoord van het darts in de Bollenstreek. De eerste confrontatie eindigde in een 6-3 overwinning voor De Badgasten. De Wels Angels, tevens de nummer twee van de eerste divisie, hadden dus wat goed te maken tegen nummer zes De Badgasten.
De wedstrijd vond plaats in de thuislocatie van De Badgasten, TC Noordwijk.

Het begin was voor De Badgasten. Hierna dacht Rogier Pauëlsen met een tien-dubbel 18 finish De Badgasten op een 3-1 voorsprong te zetten, maar hij had zich verrekend en bleek nog tien punten te kort te komen. Tegenstander Tino Zonneveld maakte gretig gebruik van de rekenfout en wist de partij winnen af te sluiten, waardoor er in plaats van een 3-1 voorsprong voor de Badgasten een 2-2 gelijkspel op het bord stond. Ook de laatste singel werd door de Angels winnend afgesloten waardoor het voor het eerst deze wedstrijd op een voorsprong kwam: 3-2.

In de koppels lieten De Wels Angels zien waarom zij momenteel op een tweede plaats staan in de competitie. Drie van de vier koppels die er gespeeld werden, werden door ze gewonnen. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 6-3 overwinning voor de Angels en hadden zij hun revanche genomen voor de nederlaag tegen De Badgasten eerder dit seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in