In divisie 2B strijden de beide Noordwijkse ploegen tegen degradatie. Met nog vier wedstrijden te gaan zijn de verschillen tussen de onderste vier minimaal. De Welsdogs zijn de laatste weken goed bezig. Het hele seizoen bungelen zij al onderaan, maar de laatste weken legden zij goed spel op de mat wat resulteerde in enkele overwinningen en minimale nederlagen. Afgelopen week kwam nummer vier van de competitie, Tavmania uit Lisse, op bezoek. Na een spannende wedstrijd gingen De Welsdogs er met de overwinning van door. Dit was de derde overwinning op rij voor de Noordwijkse ploeg. Voor het eerst dit seizoen zijn zij nu van de laatste plaats af en staan ze zelfs op een virtueel veilige plaats.

Waar De Welsdogs elke week beter gaan spelen, daar lijkt het bij Double Sien juist het tegenovergestelde. Van de laatste tien wedstrijden werd er maar een winnend afgesloten. Op bezoek bij G.N.G. uit Hillegom werd het dieptepunt bereikt. Geen enkel punt kon er mee terug worden genomen naar Noordwijk. Door deze nederlaag bezetten zij momenteel de laatste plaats in de competitie. Met nog drie wedstrijden te gaan, moeten zij aan het werk om niet te degraderen. In divisie 1A wist de Wels Angels zijn wedstrijd met 0-9 te winnen, ook de Badgasten wisten te winnen. Zij deden dit met 7-2. HSV De Sportvisser ging met 0-9 onderuit.

In divisie 2A gingen de Ezels met 3-6 onderuit tegen De Adriaantjes. The Harbour Rocks en De Schippers gingen in divisie 3A beide met 7-2 onderuit. In divisie 4B ging Dartteam De Wels met 8-1 onderuit tegen Ff Wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in