Demonstratie voor vrijheid in Noordwijkerhout

Foto: Fred vd Bent

Noordwijkerhout – In Noordwijkerhout was zaterdag een demonstratie voor de vrijheid. Volgens de organisatie een goed alternatief voor een carnavalsoptocht. Genoeg is genoeg, nee tegen de spoedwet, geen great reset. Dat waren de boodschappen die op diverse manieren waaronder een spandoek werden uitgedragen. De optocht was volgens de organisatie niet alleen bedoeld als protest, maar juist om mensen te verbinden.

13 REACTIES

 1. Opmerkelijk dat o.a. die mensen met dreadlockhaar en paarse jurken opeens ‘extreem rechts’ zijn. Wie had dat 2 jaar geleden gedacht.

  • Fred de QR code is er nog steeds zelfs vorige week aangenomen in de 1e kamer. daar was niets van in het nieuws te zien. En QR code heb je nog steeds nodig voor grote binnen festivals. Dus nee die vriezer is zo weer open en misschien zelf na de gemeenteraadsverkiezingen al. Je weet het maar nooit.

 2. Zo zie je maar dat ze nooit tevreden zijn. Alles mag weer open, geen mondkapjesplicht, geen 1,5 meter afstand etc.
  En het een beetje vergelijken met apartheid.
  Dat allemaal bij elkaar kan je toch niet serieus nemen??

  • Janne jammer dat je het nog steeds niet snapt alles is maar weer tijdelijk de spoedwet is verlengt waarom denk je dat ze de qr code in de vriezer hebben gedaan.. Deze mensen zijn ook voor jou vrijheid aan het strijden oordeel niet zomaar over deze mensen je zal het binnekort zelf zien als alle maatregelen weer terug gedraaid worden

 3. Jammer dat er nog mensen zijn die het niet snappen. De spoedwet is met 3 maanden verlengt. De QR-code is nog niet weg. Er komen verkiezingen aan. Straks als de verkiezingen voorbij zijn gaan ineens de corona gevallen weer omhoog en ziten we weer met die mondkapjes en QR-code enz

 4. Die soldaten, andere jan, zijn veteranen die in verschillende landen hebben gestreden om de vrede terug te krijgen. Een beetje respect voor deze helden zou je sieren.

  • Respect heb ik voor het uniform en wat het vertegenwoordigt, ook voor de overgrote groep veteranen die afstand nemen van het ongepast dragen van dit uniform tijdens demonstraties!

 5. Beetje jammer dat ze dit nu doen. Je had daar beter kunnen lopen met spandoeken ivm wat er gebeurt in OekraĆÆne. Zij vechten niet alleen voor hun eigen land en kinderen, maar vechten ook voor onze democratie en veiligheid. Sommige dingen zijn nu belangrijker dan covid.

 6. Beetje jammer dat die massa die nu over Oekraine de straat opgaan dat ook niet zo tegen de covid en qr maatregelen deden want uitgezoomd komen deze 2 kwesties op hetzelfde neer. Olie gas banken en macht! En deze demo was al 2 maanden geleden gepland. Toen de massa nog geen benul had van deze op handen zijn de inval.

 7. Bah, word er naar van als ik de reacties lees hierboven en de diverse complottheorieƫn lees. Vergelijkingen maken met de strijd in Oekraine, hoe ziek kun je zijn.

  Wat een wappies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in