Derde Spring-op-je-Fietsmaand in Noordwijk

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Het Sportbedrijf Noordwijk organiseert voor de 3e keer ‘Spring op je Fietsmaand’ voor de hele gemeente Noordwijk.

Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is bijvoorbeeld goedkoop, veilig en gezond. Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. De voordelen van fietsen zijn waarschijnlijk groter dan je denkt.

De aftrap is op 20 oktober met en met stunt parcours, eenwielers en fiets versieren. Wekelijks zijn er loopfietsclinics bij kinderdagverblijven, er is een mountinbike parcours, een speeltuinentoer op de fiets en als afsluiting een eigen toneelstuk maken over fietsen.

1 REACTIE

  1. Erg goed dat het fietsen wordt gepromoot. Toch vind ik dat het nog wel beter kan met de veiligheid voor fietsers. Met name de rotonde bij Peut en bij de bibliotheek vind ik niet heel veilig voor fietsers. Hopelijk komen er meer rotondes als op de Beeklaan/Herenweg! Voorrang op alle rotondes binnen de bebouwde kom zou het streven moeten zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in