(archieffoto Eline van Egmond)

Noordwijk – Met de invoering van een digitaal parkeervergunningsysteem wordt misbruik door inwoners bijna onmogelijk gemaakt.

Dat blijkt uit antwoorden van het college naar aanleiding van vragen door PUUR-raadslid Brink-Musters. Groot voordeel van het digitaliseren, aldus het college van burgemeester en wethouders, is dat ‘misbruik van vergunningen en pasjes op deze manier wordt tegengegaan. Tot 1 januari 2021 gebeurde dit met grote regelmaat.’

Aan het einde van dit jaar komt er een rapport uit over het digitaal parkeervergunningsysteem en kan de gemeenteraad hier haar oordeel over geven.

5 REACTIES

 1. Tot 1 januari gebeurde dit met grote regelmaat: Cijfers die dit aan kunnen tonen, aannames heb je niets aan

 2. Voorspelling; berichtgeving 2022 – Parkeertarieven stijgen met 20% door invoering digitaal vergunningssysteem;)

 3. Maak het lekker ingewikkeld en omslachtig en duur om te parkeren op het prachtige Noordwijk, dan komt er binnenkort geen hond meer
  op bezoek, ik zeker niet.

 4. Wat een smoes !!
  Het nieuwe en gebruikers onvriendelijke digid systeem wordt al vijf maanden gebruikt en nu pas komt het college met dit verhaal.
  Dus er werd al vijf jaar misbruik gemaakt door inwoners ??????
  Dus niet P1 maar de gemeente Noordwijk heeft voor dit systeem gekozen.
  En wij Noordwijkers moeten dit lijdzaam accepteren.

 5. Hoeveel misbruik hier aan de orde is weet ik niet. Maar ik ben ervan overtuigd dat goedwillenden altijd al heel veel extra betalen voor heel veel diensten, door misbruik van anderen! Helaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in