foto PB

Meerdere partijen van de gemeente Noordwijk hebben zich kritisch geuit over de huidige hoogte van de hondenbelasting, waaronder Lijst Salman Noordwijk, PUUR en D66. Commissielid Joop Evers van die laatste partij stelde: ,,Er is geen kattenbelasting of kippenbelasting.’’

Mogelijk wil de gemeenteraad het hondenbelastingtarief zoveel verlagen, dat de opbrengsten net zo hoog worden als de kosten voor handhaving, onderhoud van hondenpoepbakken en het beschikbaar stellen van poepzakjes. Wethouder Roberto ter Hark liet weten, een verlaging door te voeren, als een raadsmeerderheid daar voorstander van is.

Hoe denkt u hierover? Vul onze enquête in. Wij bespreken de uitkomsten in de Schaduwgemeenteraad van komende woensdag 10 maart.

7 REACTIES

  1. Zolang ze de hond nog laten schijten op de stoep voor de ramen van Jeroen waar de mensen zitten te eten mag het van mijn 1000 € worden per hond wat heb je toch een asociale mensen in dit dorp .En nu met de Corona heeft het halve dorp een hond aan geschaft als alles werven betje normaal is en ze weer op vacantie gaan worden ze weer naar het asiel gebracht .De goede moet onder de kwaden lijden.

  2. Direct afschaffen die ouderwetse belasting.De gemeente pot vullen over de rug van Honden bezitters is misdadig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in